Πολιτικη

winamp wmp real qt

Δήμος Τρίπολης: "Πυρετός" διαβουλεύσεων σε γραφεία και.. καφέ!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 19ης Ιουνίου 2019, εθεάθησαν δυο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο "Καλλιστώ".

Πρόκειται για τους κ. Παυλή και Σμυρνιώτη, οι οποίοι μπορεί να ήταν και να είναι πολιτικοί "αντίπαλοι", αλλά είναι, παράλληλα, και αιρετοί που "παίζουν" ρόλο στα δημοτικά πράγματα εδώ και χρόνια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ειδικά αυτή την εποχή, κάθε επαφή μεταξύ των επικεφαλής παρατάξεων του Δ.Σ. της Τρίπολης, αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς είναι γνωστό πως γίνονται "διερευνητικές" επαφές μεταξύ τους.

Κάθε μια από τις παραπάνω επαφές, συνιστά "είδηση" και δείχνει πως υπάρχει "κίνηση" στο "δημοτικό μέτωπο", παρότι βρισκόμαστε σε θερινή και προεκλογική περίοδο.

"Αντικείμενο" και της παραπάνω επαφής, προφανώς,  η επόμενη δημοτική περίοδος και οι απαραίτητες "συνεργασίες" που πρέπει να προκύψουν για να μπορέσει να διοικηθεί αποτελεσματικά ο Δήμος.

Άλλωστε, χθες, Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, είχαμε και συνάντηση μεταξύ του απερχόμενου και του νέου Δημάρχου της πόλης, στο γραφείο του πρώτου, γεγονός που πληροφορηθήκατε από τον Αrcadia 93.8. Δείτε ΕΔΩ το θέμα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.