Πολιτικη

winamp wmp real qt

Τατούλης: "Μην παίζετε με τον πόνο των πολιτών!"

Με αφορμή το ζήτημα των καταστροφών λόγω κακοκαιρίας, ο κ. Τατούλης "επιτέθηκε" στην αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

"Οι Αρκάδες και οι Πελοποννήσιοι δεν θέλουν τη συμπόνοια των πολιτικάντηδων λαϊκιστών. Κάποιοι "ανακάλυψαν" τώρα την ύπαρξη ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι γραφικές φιγούρες-σ.σ. αναφορά στον κ. Γόντικα- υπάρχουν μόνο και μόνο για να απενοχοποιούν συνειδήσεις. Είμαι Περιφερειάρχης και ενδιαφέρομαι για όλη την Περιφέρεια. Σταματήστε να παίζετε με τον πόνο των πολιτών. Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΛΓΑ, επισκέφθηκε, συνοδεία των υπηρεσιών μας, τις περιοχές που επλήγησαν. Όσον αφορά τα  ρέματα, έχουμε επιτελέσει το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ, χωρίς καμιά βοήθεια."

Ο κ. Τατούλης χειροκροτήθηκε από τους εκπροσώπους των κατοίκων της Κώμης, όταν ανακοίνωσε πως αύριο- Πέμπτη, 20 Ιουνίου- θα γίνει αυτοψία στην περιοχή από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.