Πολιτικη

Διεξαγωγή Περιφερειακού Συμβουλίου μετ' εμποδίων!

Μετά την, ουσιαστικά, εκτός διαδικασίας ενημέρωση του Πε.Συ για τις φθορές από την κακοκαιρία είχαμε διακοπή.

 

Η εξέλιξη αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να να προσέλθει ένας Σύμβουλος και να συμπληρωθεί έτσι ο απαραίτητος αριθμός των 26 Συμβούλων.

 

Να σημειώσουμε πως κατά το πρόσφατο παρελθόν, το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από σχετικές αποφάσεις του Προεδρείου του, είχε προβεί σε ματαιώσεις συνεδριάσεων.

 

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως η "απαρτία" επετεύχθη, σύμφωνα με τις υπογραφές που είχαν ήδη καταγραφεί κι ενώ Σύμβουλοι που ήταν "παρόντες", δεν βρίσκονταν στο χώρο της συνεδρίασης αλλά δεν είχε, επίσης, καταγραφεί επίσημα η "αποχώρησή" τους.

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι κ. Γόντικας και Γούργαρης της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

 

Συνεπώς, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση, εκτυλίχθηκε δε ομαλά και είχε ως αποτέλεσμα την έγκριση όλων των θεμάτων.

 

Τα "προσκόμματα" στην λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά εκπροσώπους της Περιφερειακής Αρχής, οφείλονται στις "φθηνές" και "αντιδημοκρατικές" αντιπολιτευτικές πρακτικές άλλων παρατάξεων  αλλά και στο γεγονός πως αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι συμμετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.