Πολιτικη

Νίκας: Ολες οι υπηρεσίες θα στεγαστούν σε κρατικά κτίρια

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τετάρτη (19/6), ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεχθείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας το απόγευμα, συναντήθηκε και συνεδρίασε για πρώτη φορά, με τους 17 εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του. 

Στον Αρκαδία 938 ο κ. Νίκας είπε ορισμένες λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση, όπως ότι συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στην Τρίπολη και φυσικά σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Οπως τόνισε ο κ. Νίκας κύριο μέλημά του, είναι να μετακινηθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε κρατικά κτίρια και να σταματήσουν οι πληρωμές ενοικίων.

Στη συνάντηση (με τους 17), ορίστηκαν ομάδες εργασίας προκειμένου οι Σύμβουλοι να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την ανάληψη των καθηκόντων τους την πρώτη Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.