Πολιτικη

"Εξασφαλίζουμε Κέντρα Κοινότητας σε Τρίπολη - Κόρινθο"

Πέτρος Τατούλης: "Εξασφαλίζουμε τη δημιουργία Κέντρων Κοινότητας σε Τρίπολη και Κόρινθο".

Τις προγραμματικές συμβάσεις για την υποβολή προτάσεων σύστασης κέντρων κοινότητας στην Τρίπολη και την Κόρινθο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υποβολή πρότασης στη νέα πρόσκληση της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τη δημιουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Τρίπολης, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, και στο Δήμο Κορινθίων, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, δεδομένου ότι ήταν οι περιοχές όπου οι Δήμοι δεν είχαν υποβάλει τις προτάσεις τους στην προηγούμενη πρόσκληση της Περιφέρειας. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.