Πολιτικη

Μπουντρούκας: "Καλό ταξίδι φίλε Ροβέρτο"

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας", Γιάννη Μπουντρούκα, στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο - στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

"Φίλε Ροβέρτο αντίο.

Δε χωράνε πολλά λόγια, η απώλεια σου είναι μεγάλη.

Δέξου εσύ και η οικογένεια σου ένα αντίο μέσα από την καρδιά μου. Μόνο με γλυκό τρόπο μπορώ να σε θυμάμαι.

Υπήρξες άνθρωπος με σύγχρονο τρόπο σκέψης, ανοιχτό μυαλό που πάντα συλλάμβανε το «καινούργιο» και το πρωτοπόρο. Γνώριζες με ευρύ τρόπο να διαβάζεις την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. Είχες πολιτική παιδεία, είχες βαθιά δημοκρατικά ιδεώδη, το καταλάβαινε αμέσως όποιος ερχόταν σε επαφή μαζί σου.

Υπήρξες ξεχωριστός για μένα, για εμάς. Ήσουν ιδρυτικό μέλος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, έτοιμος να ξηλώσεις γαλόνια και να υπηρετήσεις τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ από οποιοδήποτε πόστο. Είχες συλλάβει την αξία ίδρυσης γεωργικής σχολής στην Αρκαδία, για να στηρίξουμε όλοι μαζί και οργανωμένα τον πρωτογενή τομέα, τη βιολογική καλλιέργεια στον τόπο μας, στην Πελοπόννησο.

Έφυγες νωρίς όμως. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να φέρουμε σε πέρας έστω ένα μέρος από όσα οραματίστηκες για τον τόπο και την πατρίδα.

Καλό ταξίδι φίλε Ροβέρτο."

 

Ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας

Ιωάννης Μπουντρούκας

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.