Πολιτικη

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Τρίπολη (photos)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 8, πραγματοποιήθηκαν με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της ΝΟ Δ.Ε. Αρκαδίας, κ. Τίμος Κατσίπος, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Η Ελλάδα θα γίνει ξανά γαλάζια"

Στη συνέχεια ακολούθησαν ολιγόλεπτες ομιλίες από τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ στην Αρκαδία.

Η κ. Βασιλική (Βάλυ) Παπαηλίου δήλωσε: "Θέλουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, μια Ελλάδα με ανάπτυξη και βιωσιμότητα. Να πάμε την Ελλάδα και την Αρκαδία εκεί που της αξίζει. Στις 7 Ιουλίου πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Όπως είπε κ ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης. εμείς κρίνουμε το μέλλον μας! Για την Αρκαδία, για την Ελλάδα και για τα παιδιά μας!"

Η κ. Ιωάννα Λυτρίβη είπε: "To αποτέλεσμα δεν έχει προεξοφληθεί, η νίκη της ΝΔ δεν είναι δεδομένη. Διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή την ψήφο όλων, ενωμένοι. Η ΝΔ χρειάζεται ισχυρή εντολή το βράδυ 7η Ιουλίου για να μην οδηγηθεί σε εκλογές τον 15αυγουστο... για να μην οδηγηθούμε σε ακυβερνησία με την απλή αναλογική!

Στις 7 Ιουλίου κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε το ταξίδι ενωμένοι"

Έπειτα ο κ. Ιωάννης Κατσίρης έστειλε το δικό του μήνυμα νίκης, λέγοντας: "Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μεγάλη μάχη για να βάλουμε τέλος στον λαϊκισμό και την ανικανότητα. Στις εκλογές πορευόμαστε ενωμένοι με ίσες ευκαιρίες. Ήμουν πάντα στρατιώτης, στην πρώτη γραμμή της παράταξης. Στα εύκολα κ  κυρίως στα δύσκολα.  Η Αρκαδία είναι ο τόπος που ζω κ εργάζομαι, που μεγαλώνω τα παιδιά μου, μαζί φιλοδοξώ να δώσουμε τον αγώνα για την επόμενη ημέρα. Την μεγάλη μάχη θα την δώσουμε με παρρησία μαζί με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και θα νικήσουμε! Για μια ισχυρή και φωτεινή Αρκαδία."

Ο κ. Νικόλαος Γιαννακόπουλος είπε: "Αν με εμπιστευτείτε η ισχυρή παρουσία μου στο κοινοβούλιο θα είναι δεδομένη. Εγώ είμαι εδώ, είμαι εδώ για τους Αρκάδες, για την Αρκαδία. Θα είμαστε μαζί σε όλα"

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης, δηλώνοντας , μεταξύ άλλων, πως:  "Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο ποιοτικά. Κ οι τέσσερις υποψήφιοι είναι άνθρωποι που έχουν μοχθήσει, που έχουν κολλήσει ένσημα και διεκδικούν ψήφο με το κούτελο τους καθαρό. Όλοι πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να έρθει η δεύτερη έδρα εδώ στην Αρκαδία! Τα εγκλήματα που έγιναν τα τελευταία 4μιση χρόνια έχουν χαραχτεί στην καρδιά μας. Κανένας εφησυχασμός. Χρέος δικό μας να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας κ να παλέψουμε για την Αρκαδία. Από τόπος καταγωγής να γίνει η Αρκαδία τόπος επιλογής. Όπως αξίζει σε εμάς τους Αρκάδες. Πάμε δυνατά, καλό αγώνα με τη νίκη!"

Ο κεντρικός ομιλητής Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης "έκλεισε" την εκδήλωση καλώντας τον ελληνικό λαό, την 7η Ιουλίου να δώσει ισχυρή εντολή με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.