Πολιτικη

"Έτσι κάνουμε εμείς τα εγκαίνια, με παπά και Ευαγγέλιο"

Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ, στην Τρίπολη, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Κατά την ομιλία του ο βουλευτής Αρκαδίας, εξαπέλυσε "καρφιά" στον ΣΥΡΙΖΑ:

"Έτσι κάνουμε εμείς τα εγκαίνια στην Τρίπολη, με παπά και Ευαγγέλιο. Αυτό είναι μια μικρή απάντηση σε αυτούς που θέλουν τα τελευταία 4μιση χρόνια να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα ιδανικά μας, τα ήθη και τα έθιμά μας.

Το χρώμα το γαλανόλευκο, δεν είναι το χρώμα μόνο της παράταξής μας, είναι της ελληνικής μας σημαίας. Αυτής της σημαίας που ορισμένοι μας είπαν ότι είναι ένα απλό κομμάτι πανί, όταν μερικοί το έκαιγαν στο κέντρο της Αθήνας. Εμείς ερχόμαστε να τους δείξουμε πως για αυτήν την ελληνική σημαία κάποιοι έχασαν τη ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι!

Χαίρομαι που έχουμε ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο ποιοτικά. Κ οι τέσσερις υποψήφιοι είναι άνθρωποι που έχουν μοχθήσει, που έχουν κολλήσει ένσημα και διεκδικούν ψήφο με το κούτελο τους καθαρό. Όλοι πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να έρθει η δεύτερη έδρα εδώ στην Αρκαδία! Τα εγκλήματα που έγιναν τα τελευταία 4μιση χρόνια έχουν χαραχτεί στην καρδιά μας.

Κανένας εφησυχασμός. Χρέος δικό μας να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας κ να παλέψουμε για την Αρκαδία. Από τόπος καταγωγής να γίνει η Αρκαδία τόπος επιλογής. Όπως αξίζει σε εμάς τους Αρκάδες. Πάμε δυνατά, καλό αγώνα με τη νίκη!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.