Πολιτικη

"Δεν ψάχνουμε ηλιθίους να ψηφίσουν συμφωνίες σαν αυτή των Πρεσπών"

Ο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, "έκλεισε" τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ, στην Τρίπολη, με μία ισχυρή εντολή.

O κ Κεφαλογιάννης δήλωσε κατά την ομιλία του:

"Ένα θερμό χειροκρότημα στο ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ. Εμείς στην Κρήτη έχουμε βάλει στόχο 10 έδρες και ευχόμαστε να σας μοιάσουμε και να βάψουμε κ την Κρήτη μπλε σε αυτές τις εκλογές.

Την 7η Ιουλίου χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή, καθαρή πλειοψηφία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αγαπάμε την παράταξή μας! Αγαπάμε την Ελλάδα! Βρισκόμαστε εδώ γιατί είμαστε υπερήφανοι για τον ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Καραμανλή! Είμαστε υπερήφανοι για την ιδεολογία μας. Γιατί στον κώδικα των αξιών μας έχουμε πρώτα την πατρίδα, την Ελλάδα, το έθνος, την θρησκεία μας!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί δε χαρίζουμε σε κανέναν την κοινωνική ευαισθησία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προστασία των αδυνάτων. Είμαστε η παράταξη εκείνη που για άλλη μία φορά, με την βοήθεια όλων των Ελλήνων, θα βγάλει την Ελλάδα στο ξέφωτο με τη ΝΔ στην πρωτοπορία και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε υπερήφανοι για τη στάση του κόμματός μας στα εθνικά θέματα. Το Σκοπιανό, το Αλβανικό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Εμείς είμαστε πατριώτες. Δεν ψάχνουμε ηλιθίους να ψηφίσουν συμφωνίες σαν αυτή των Πρεσπών. Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική ήττα, σε περίοδο ειρήνης.

Αν δεν διαβάσουμε σωστά την ιστορία κινδυνεύουμε να τη ζήσουμε στις πιο δραματικές τις στιγμές...

Η Ελλάδα δεν έχει φτάσει σε αυτήν την κατάσταση, παρά μόνο μετά από εθνική περιπέτεια και πόλεμο.

Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή! Η ΝΔ καλείται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέα βάση"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.