Πολιτικη

winamp wmp real qt

Υπογραφές για τον δρόμο Τριπόταμα-Παραλογγοί-Καραδρίτσι

Πρόκειται για έργο ιδιαίτερα κρίσιμο για την προσβασιμότητα μιας ακριτικής περιοχής της Αρκαδίας και της Γορτυνίας. 

Δύο μεγάλα έργα που θα επιλύσουν σημαντικά προβλήματα υπέγραψε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 Πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Τριπόταμα – Παραλογγοί – Καραδρίτσι και δρόμων που συμβάλουν σε αυτή», ένα έργο ιδιαίτερα κρίσιμο για την προσβασιμότητα μιας ακριτικής περιοχής της Αρκαδίας και της Γορτυνίας. 

Υπογράφηκε επίσης το έργο «Αντιμετώπιση διαβρώσεων του οικιστικού περιβάλλοντος των περιοχών Αριστοναυτών Ξυλοκάστρου και Μαύρων Λιθαριών από κυματισμό», που αφορά σε κατεπείγουσες εργασίες στις περιοχές Αροστοναυτών, Ξυλοκάστρου και Μαύρων Λιθαρίων για την αποφυγή και αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν από επαναλαμβανόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο κυματισμό. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.