Πολιτικη

Πελοπόννησος: Τρεις σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε το παραπάνω έργο στις 15 Ιουλίου 2019.

 

Οι σταθμοί θα βρίσκονται σε Ισθμό, Τρίπολη και Καλαμάτα. Επιπρόσθετα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα προμηθευτεί και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για λογαριασμό της.

 

Όπως είπε ο κ. Τατούλης, η παρούσα δράση έχει το στόχο να δώσει έμφαση σε μια "περιβαλλοντική αντίληψη και τάση", η οποία θα πρέπει να διέπει και την αυτοδιοίκηση.

Φυσικά, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, σχολιάζοντας το γεγονός πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αποδοθεί στην επόμενη Περιφερειακή Αρχή, δήλωσε, ουσιαστικά, πως δεν πειράζει-αν και στην πραγματικότητα αυτό που είπε διεγράφη από τα πρακτικά..

 

Ένα ζήτημα που μένει ν' απαντηθεί το Φθινόπωρο είναι πως θ' αντιμετωπίσει η νέα Περιφερειακή Αρχή μια σειρά από δράσεις και έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και για τα οποία είχε ειπωθεί, από τον ίδιο τον κ. Νίκα, πως θα "αξιολογηθούν"..

 

Πέρα από τον "συμβολισμό" της παραπάνω απόφασης, πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναμένεται να έχουν την τιμή "συμβατικών" το 2024. Ήδη, πάντως, κράτη, όπως το Ισραήλ, διαθέτουν πλήρες δίκτυο σταθμών φόρτισης τέτοιων αυτοκινήτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.