Πολιτικη

Κώστας Βλάσης για Παιδεία, Υγεία, ΔΕΗ (photos)

Οι πυλώνες της ομιλίας του βουλευτή Αρκαδίας με τη ΝΔ, Κώστα Βλάση, στη συζήτηση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

"Από την ομιλία μου στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης:

Πρώτη προτεραιότητα μας η ανάπτυξη, μια ισχυρή ανάπτυξη που θα φέρει χιλιάδες νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών, αλλά και μέσω ενός νέου φορολογικού πλαισίου σταθερού με μειωμένους φόρους και εισφορές

Προτεραιότητα δεύτερη η Παιδεία μας. Θα προσεγγίσουμε το χώρο της παιδείας χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις αλλά και χωρίς να ξεχνάμε την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες του έθνους μας. Προχωράμε άμεσα στην κατάργηση του ασύλου.

Προτεραιότητα τρίτη η αναβάθμιση του χώρου της Υγείας με άμεση πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών και κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων. 

Προτεραιότητά τέταρτη ο τομέας της Ασφάλειας, με επαναφορά της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, με άμεση πρόσληψη 1.500 αστυνομικών, με ενίσχυση φύλαξης των συνόρων μας, ώστε να επιτύχουμε εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας παντού.

• Κι όσον αφορά το μείζον και τρέχον θέμα της ΔΕΗ, το οποίο πλήττει άμεσα και την Αρκαδία, οφείλουμε να το δούμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η μετοχή της εταιρείας μειώθηκε κατά 83% και η ΔΕΗ καταγράφει ζημιές. Οι ορκωτοί λογιστές μίλησαν για τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας. Την ίδια ώρα το προσωπικό της ΔΕΗ, όπου χρειάστηκε, ακόμα και πρόσφατα στη Χαλκιδική κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και οφείλουμε να το προστατεύσουμε έχοντας ως προτεραιότητα την άμεση εξυγίανση της άλλοτε κραταιάς επιχείρησης.

Δείτε το video της ομιλίας μου στο παρακάτω link"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.