Πολιτικη

Ξανά δρόμος για Μηλιά και Κούτρουφα Αρκαδίας (photos)

Με την αποκατάσταση των δρόμων στη Μηλιά και τα Κούτρουφα Αρκαδίας ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αργά το απόγευμα της Τετάρτης (31/07).

Με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Ευάγγελου Γιαννακούρα, για αποκατάσταση δρόμων στην Αρκαδία ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Ο κύριος Γιαννακούρας ζήτησε από το Σώμα του ΠεΣυ να ξεκινήσει την επόμενη συνεδρίαση με τα δύο αυτά εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, καθώς οι κάτοικοι των περιοχών αυτών ταλαιπωρούνται από τις καταστροφές του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Γιαννακούρας είπε: "Ο δρόμος από τα Άνω Δολιανά προς Κούτρουφα είναι χωματόδρομος κι έχει κοπεί από τις βροχές. Οι κάτοικοι από τα Άνω στα Κάτω Κούτρουφα δεν μπορούν να μετακινηθούν. Επίσης, στη Μηλιά ο δρόμος είναι κατεστραμμένος και πρέπει κι αυτός να αποκατασταθεί."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.