Πολιτικη

Δε θα γίνουν οι αγώνες "Ηλιοπούλεια" στην Ασέα!

Λογομαχία μεταξύ προέδρου Δόριζας και Δημάρχου Τρίπολης για τη μη πραγματοποίηση των αγώνων "Ηλιοπούλεια" στην Ασέα Αρκαδίας.

Στα παράπονα του προέδρου Δόριζας, Λυμπερόπουλου Κώστα, για την καθυστέρηση διοργάνωσης των αγώνων "Ηλιοπούλεια", ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, απάντησε πως "το συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να είχε εισηγηθεί και συζητηθεί προς έγκριση σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο. Λόγω λοιπόν καθυστέρησης -δεδομένου ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα ήταν η 10η Αυγούστου 2019- και λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, δε θα γίνουν τα "Ηλιοπούλεια"."

Με παρέμβαση του κ. Νίκου Τσιαμούλου -επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"- και του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη -επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Τρίπολη"- προτάθηκε να βρεθεί μία μέση λύση, ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει κάποια χορηγία.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Τάσος Κακλαμάνος, πρότεινε να δοθεί ακόμα μία ευκαιρία στο θέμα, όμως ο κ.Παυλής στάθηκε αμετάκλητος στην απόφασή του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.