Πολιτικη

Παπαζαχαρίας για Πολάκη: Τα λαμόγια τον περνάνε από δικαστήριο

"Έρχονται τα λαμόγια και τον περνάνε από δικαστήριο", τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, σχετικά με τις εξελίξεις με τον Παύλο Πολάκη και την άρση της ασυλίας του.

Ακολουθεί η δημοσίευση στο facebook του κ. Παπαζαχαρία:

"Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου και δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση μας γυρίζει πολύ πίσω!

Καμία διαφορά του σήμερα από του τότε!

Αυτά που έπαθαν οι ήρωες μας, όσοι πολέμησαν και έδιωξαν τους Γερμανούς κατακτητές, κόντρα ακόμη και σ' αυτούς τους "Έλληνες" συνεργάτες των Γερμανών, μετά την απελευθέρωση διώχθηκαν, δικάστηκαν και εκτελέστηκαν από τους συμβιβασμένους και τους συνεργάτες των κατακτητών.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον Πολλάκη!

Αυτός που αγωνίστηκε να ξεσκεπάσει τα λαμόγια και τα τρωκτικά που ροκάνιζαν τον δημόσιο πλούτο, ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κλπ, έρχονται τώρα τα ίδια τα λαμόγια και τα τρωκτικά και τον περνάνε από δικαστήριο για να τον τιμωρήσουν επειδή τόλμησε να τα βάλει μαζί τους!

Και όλα αυτά δυστυχώς όπως και τότε, έτσι και τώρα, πάντα με τη συνηγορία της ψήφου του Ελληνικού λαού."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.