Πολιτικη

Στο αρχείο για τον Σαμαρά η υπόθεση Novartis

Μετά από δύο και πλέον χρόνια από τότε που έφθασε η σχετική δικογραφία στη Βουλή τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση της Novartis...

Μετά από δύο και πλέον χρόνια από τότε που έφθασε η σχετική δικογραφία στη Βουλή τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση της Novartis, ως προς τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο, όπως και για τους λοιπούς πολιτικούς τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν στην υπόθεση, δεν προέκυψε απολύτως τίποτα από όσα οι λεγόμενοι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν καταθέσει.

Ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος είχε από την πρώτη στιγμή με οργή αντιμετωπίσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, έχει καταθέσει μηνύσεις κατά όλων εκείνων που μετείχαν στην ενοχοποίησή του χωρίς στοιχεία και έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι είναι αποφασισμένος η έρευνα να φθάσει ως το τέλος και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ιθύνοντες της ενοχοποίησης του.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.