Πολιτικη

winamp wmp real qt

Καραμανλής στο δρόμο που "χάραξε" ο Νίκας!

Επανεξέταση των διαγωνισμών που "άφησε" πίσω της η προηγούμενη Κυβέρνηση προανήγγειλε ο κ. Κώστας Καραμανλής.

 

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα, δήλωσε πως η επανεξέταση θα γίνει με κριτήριο το δημόσιο συμφερον. Επίσης, τόνισε, μεταξύ άλλων, για το θέμα της αύξησης των διοδίων της Αττικής Οδού πως εκφράζει την αντίθεσή του σε αυτή την προοπτική και ξεκαθαρίζει πως «είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την απόφασή μας αυτή και το συμφέρον των πολιτών με όλα τα μέσα που μας δίνουν οι νόμοι».

 

Σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος σημειώνει ότι σύντομα θα υπάρξει λύση «που θα οδηγήσει στην υλοποίηση του έργου και όχι στη δημιουργία ακόμη ενός "κουφαριού"».

 

Αναφορικά με την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει ότι ήδη ξεκίνησαν οι απαραίτητες μελέτες προκειμένου να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες, ενώ παράλληλα εξετάζεται η δομή του έργου και ο τρόπος υλοποίησής του.

 

Να σημειώσουμε πως και ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας έχει δηλώσει πως θα επανεξεταστούν έργα που έχει ήδη εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.