Πολιτικη

Ρουσιάς: Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει όρια στην υποκρισία

Σχόλιο του στελέχους και πρώην υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Μαρίνος Ρουσιάς αναφέρεται στην κατάσταση στο πυροσβεστικό σώμα κατηγορώντας την κυβέρνηση της Ν.Δ. για υποκρισία.

"Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδείξει ότι, μεταξύ άλλων, δεν έχει όρια στην υποκρισία. Συγκεκριμένα, όταν o ΣΥΡΙΖΑ έφερνε διάταξη για να προχωρήσει στη μονιμοποίηση 2000 έμπειρων πυροσβεστών, η ΝΔ την καταψήφισε καταγγέλλοντας την τότε κυβέρνηση για αριστερά ρουσφέτια (;). Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα αποκαλεί ήρωες…

Tην ίδια ώρα, η δικιά τους κυβέρνηση προχωρά στην πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών, με τη γνωστή λάθος συνταγή του Χρυσοχοΐδη, και σε μηδέν προσλήψεις πυροσβεστών, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το Πυροσβεστικό Σώμα… 

Εξάλλου, ήταν οι ίδιοι που το 2013-14 είχαν αφήσει το σώμα χωρίς τα στοιχειώδη μέσα για να λειτουργήσει, όπως για παράδειγμα τα λάστιχα για τα οχήματα.

Τέλος, το όψιμο ενδιαφέρον της ΝΔ για τα δάση αποτυπώθηκε πρόσφατα, όταν οι τωρινοί υπουργοί της ΝΔ (Γεωργιάδης, Κεραμέως, Θεοχάρης) αλλά και ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, ζητούσαν να αλλάξει η «σκληρή» συνταγματική πρόβλεψη του άρθρου 24 για τα δάση, γιατί εμποδίζει τις ιδιωτικές επενδύσεις…".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.