Πολιτικη

"Λαμπερή" ορκωμοσία Νίκα στην Τρίπολη (video, photos)

"Ας είναι ο Θεός μαζί μας"...

Πλήθος πολιτικών παραγόντων αλλά και απλών πολιτών βρέθηκαν στο Αποστολόπουλειο Πνευματικό Κέντρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή αλλά και να ευχηθούν "καλή επιτυχία" στο έργο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο, ως γνωστόν, αναλαμβάνει την πρώτη Σεπτεμβρίου.

Ως είθισται, παρευρέθηκαν, εκτός από τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, οι περισσότεροι εκ των Βουλευτών Πελοποννήσου,  εκλεγμένοι και απερχόμενοι Δήμαρχοι, αλλά και δύο εκπρόσωποι της Κυβέρνησης: ο Υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα την αυτοδιοίκηση, κ. Λιβάνιος και ο Αρκάς Υφυπουργός Υγείας, κ. Κοντοζαμάνης.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρος.

Ο κ. Νίκας, κατά τον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, είπε μεταξύ άλλων, πως η μέρα είναι ιδιαίτερα συμβολική, ειδικά για την παράδοση, ενώ δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα εργαστούν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Επιπρόσθετα, ο κ. Νίκας έκανε " άνοιγμα" προς όλους τους πολιτικούς παράγοντες για συνεργασίες επί προγραμματικών θέσεων, ενώ γι' άλλη μια φορά τόνισε τη σημασία των ενόπλων δυνάμεων, των δυνάμεων ασφαλείας και της ελλαδικής εκκλησίας.

Τέλος, ο κ. Νίκας ανέφερε πως η θητεία του θα εστιάσει στην διαχείριση των πόρων και κυρίως την υλοποίηση μεγάλων έργων, ενώ συμβάσεις " πελατειακού χαρακτήρα" δεν θα προωθούνται.

Δείτε το βίντεο...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.