Πολιτικη

Η ομιλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην ορκωμοσία (video, photos)

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, παρουσίασε σε μία περιεκτική ομιλία τα σχέδιά του για τη θητεία του, τονίζοντας: "Οι τετραετίες τελειώνουν!"

Σε μία ομιλία, στην οποία προχώρησε ο κ. Νίκας αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, έγινε γνωστό στους παρευρισκόμενους εν ολίγοις το πρόγραμμα της τετραετούς θητείας του κ. Νίκα.

"Θα συνεργαστούμε με όλες τις πλευρές" τόνισε αρκετές φορές στην ομιλία του ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επισημαίνοντας: "Στη Δημοκρατία καμία εξουσία δεν κρατά για πάντα. Οι θητείες τελειώνουν στα 4 χρόνια ή και νωρίτερα!"

Σε έργα ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοπονήσου, στον Σιδηρόδρομο Πελοποννήσου, στον αγροτικό τομέα, στη συνεργασία και με άλλες περιφέρειες της Ελλάδας και στο οδικό δίκτυο αναφέρθηκε ο κ. Νίκας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

 

Δείτε το βίντεο...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.