Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Συγκινητικό το ¨κλίμα" της τελευταίας συνεδρίασης

Με απόντα τον πρώην Δήμαρχο, κ. Παυλή, διεξήχθη την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την απερχόμενη περίοδο.

 

Ως γνωστόν, την Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019, θα διεξαχθεί η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και του νέου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Τζιούμη.

 

Μάλιστα, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τάσος Κακλαμάνος "έπλεξε" το εγκώμιο του νέου Δημάρχου και δήλωσε βέβαιος πως θα "πάει πολύ καλά".

 

Οι παρευρισκόμενοι επικεφαλής ευχαρίστησαν τους υπολοίπους συμβούλους για τη συνεργασία στο πλαίσιο των συνεδριάσεων, ενώ έγινε ειδική μνεία στους κ. Ταλούμη και Κακλαμάνο, οι οποίοι, μετά από πολυετή θητεία στα αυτοδιοικητικά "δρώμενα", δεν θα βρίσκονται στο επόμενο Συμβούλιο. Η συγκεκριμένη "διάκριση" για τους δυο Συμβούλους, δημιούργησε ένα συγκινητικό "κλίμα" στην αίθουσα.

 

Ο κ. Ταλούμης, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στην πορεία της πόλης από το 1975 κι εντεύθεν, ενώ, ουσιαστικά, αναφερόμενος και στον κ. Κακλαμάνο, δήλωσε πως έκαναν ότι μπορούσαν από την πλευρά τους προς όφελος της πόλης, υπηρετώντας τους πολίτες της πόλης που τους ανεδείκνυε επανειλημμένα ως Συμβούλους.

 

Ο κ. Κακλαμάνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δηλώνοντας πως η κριτική βοήθησε τον ίδιο και τον απερχόμενο Δήμαρχο. Δήλωσε, επίσης, πως φαντάζεται πως το ίδιο θα πράξουν τα Μέσα Ενημέρωσης και στη θητεία του επομένου Δημάρχου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.