Πολιτικη

Ορκίστηκε Δήμαρχος Τρίπολης ο Κώστας Τζιούμης (video, photos)

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής Τρίπολης , Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, Πνευματικό Κέντρο.

Νέα "σελίδα" για την πόλη της Τρίπολης σηματοδότησε η τελετή με την οποία ξεκινά, και τυπικά, η δημοτική περίοδος 2019-2023. Η εκδήλωση έγινε, ως είθισται, παρουσία πλήθους δημοτών κι εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής.

Παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ,  κ. Κωνσταντινόπουλος.

Η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από λιτότητα και οργανωτική επάρκεια, στοιχεία, άλλωστε, που έχει δεσμευτεί πως θα προτάξει η νέα δημοτική αρχή.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Σεβασμιώτατος κ. Αλέξανδρος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και σ' ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης, όπως και στην ορκωμοσία του κ. Νίκα, ο Σεβασμιώτατος προέβη σε μακροσκελή ομιλία, η οποία περιστράφηκε γύρω από το έργο που πρέπει να επιτελέσει η νέα δημοτική αρχή.

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλαν οι Βουλευτές Αρκαδίας, κ. Βλάσης και Παπαηλιού.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος , μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δημοτικό συμβούλιο και τόνισε την ανάγκη ν' αναδειχθεί η Τρίπολη ειδικά κατά την περίοδο εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.