Πολιτικη

winamp wmp real qt

Πε.Συ.:Ψήφισμα για μετατροπή σε αορίστου των συμβάσεων των εργαζομένων στην Κοινωφελή

Η ομόφωνη απόφαση εστάλη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στους υπουργούς της κυβέρνησης και σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, υλοποιώντας την  υπ’ αρ. 439 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που περιλαμβάνεται στο υπ’ αρ. 15/19-8-2019 πρακτικό αυτού, απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης και στα Πολιτικά Κόμματα της χώρας, την ομόφωνη απόφαση – ψήφισμα που αφορά: «Απόφαση – Ψήφισμα δυνατότητας μετατροπής των συμβάσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειας έτους 2014 – 2020 πλήρους απασχόλησης (Α’ κύκλος – Δημόσια Πρόσκληση Νο 8/2018)», σε αορίστου χρόνου». 

Τονίζεται το δίκαιο του αιτήματος, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε τακτικό προσωπικό στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου υπηρετούν και οι οποίες έχουν επείγον ζήτημα σοβαρής υποστελέχωσης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.