Πολιτικη

Δυναμικά ξεκίνησε ο Παναγιώτης Νίκας

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, πραγματοποιήσε σειρά συναντήσεων με σημαντικούς φορείς, τη Δευτέρα (2/9).

Ο κ. Νίκας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Σήμερα είχα συνάντηση με το Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδηγών Αρκαδίας, με αντικείμενο την υποστήριξη του έργου τους με τη μείωση του αριθμού των υπαλλήλων που μετέχουν στις επιτροπές κρίσεως, όπως άλλωστε επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των εξετάσεων.

Στη συνέχεια, συνάντησα τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, με τους οποίους έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως μεταφορά των μαθητών, καθαρισμός ρεμάτων, υπερωρίες και παρουσία προσωπικού, στέγαση υπηρεσιών, προϋπολογισμός Περιφερειακών Ενοτήτων κά..

Επίσης, πραγματοποίησα συναντήσεις με πολίτες και φορείς και είχα συνεργασία με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.