Πολιτικη

Την Κυριακή το πρώτο Δ.Σ. του δήμου Τρίπολης

Ο προεδρεύων δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Χατζόπουλος απέστειλε σήμερα την πρόσκληση.

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης αναμένεται το βράδυ της Κυριακής να είναι και επίσημα η κα Γεωργία Παναγοπούλου.

Το πρωί της Τρίτης εστάλη η πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα λάβει χώrα στον Πνευματικό Κέντρο του δήμου μας. Μαζί με την εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει εκλογή και για την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής.

Αναλυτικά... 

Σας καλούμε την 8η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 20.00΄ να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 και 74 του Ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα:

1) Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου.

2) Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

3) Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.