Πολιτικη

Ολοκληρώθηκε o δρόμος Άγιος Ανδρέας - Ασώματοι (photos)

Το έργο στον δρόμο Άγιος Ανδρέας - Ασώματοι, ολοκληρώθηκε όπως έκανε γνωστό ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιαννακούρας:

"Ένα από τα δεκάδες οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αρκαδία, έργα σημαντικά που θα βελτιώσουν στο σύνολό του το οδικό δίκτυο του αγαπημένου μας τόπου, ολοκληρώθηκε με τη λήξη της θητείας μας.

Πρόκειται για τη βελτίωση του δρόμου Άγιος Ανδρέας-Ασώματοι στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Ένας δρόμος ιδιαίτερα σημαντικός, αφού συνδέει συγκοινωνιακά τρία χωριά, τον Χάραδρο, την Σίταινα και τον Πλάτανο με το Άστρος και ταυτόχρονα εξυπηρετεί πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους που έχουν στην ευρύτερη περιοχή κτήματα με ελιές και άλλα δέντρα καθώς και ποιμνιοστάσια.

Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να στηρίξουμε με υποδομές και με διάφορες άλλες παρεμβάσεις τον πρωτογενή τομέα, αφού, όπως πάντα λέω, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και τη γεωργία, οι άνθρωποι που παράγουν είναι αυτοί που θα βοηθήσουν στην ανάταξη της οικονομίας μας.

Πολλά έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα στην Αρκαδία, έργα που είχαμε προγραμματίσει και έχουν εξασφαλισμένα χρήματα. Ευελπιστώ πως δεν θα υπάρξουν κωλύματα από την νέα περιφερειακή αρχή, με σκοπό να μην φανεί το έργο που έχουμε αφήσει πίσω μας.

Εμείς θα είμαστε παρόντες και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη όλων των έργων που είχαμε εντάξει στο πρόγραμμά μας και έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την υλοποίησή τους."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.