Πολιτικη

Σύσκεψη Νίκα για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014 - 2020

Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014-2020 - ΠΕΠ Πελοποννήσου πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας.

"Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποίησα ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ 2014-2020 - ΠΕΠ Πελοποννήσου, την επαναξιολόγηση του προγράμματος το φθινόπωρο και τα πρώτα αναγκαία βήματα για τα σημαντικά έργα ΠΕΠ 2021-2025. Αναλυτικά για αυτή τη σύσκεψη και κυρίως για την πορεία του ΕΣΠΑ θα δοθούν πληροφορίες τη Δευτέρα.

Χθες, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου:

Υπέγραψα την ένταξη μέρους της ανάπλασης της οδού Ναυαρίνου (από Φαρών μέχρι Ακρίτα). Η δημοπράτηση αυτού του μεγάλου έργου μπορεί να γίνει άμεσα.

Συναντήθηκα με τον πρ. Υπουργό κ. Καλτεζιώτη, συζήτησα μαζί του θέματα της Τρίπολης και της Αρκαδίας γενικότερα και τον ευχαρίστησα και για την επίσκεψη και για την προσφορά δωρεάν φιλοξενίας προσκεκλημένων της Περιφέρειας, στο Ξενοδοχείου του."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.