Πολιτικη

winamp wmp real qt

Δήμος Τρίπολης: Τα μέλη των Επιτροπών

Η Οικονομική Επιτροπή και η αντίστοιχη της Ποιότητας Ζωής στελεχώθηκαν μετά από μυστικές ψηφοφορίες των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Να σημειώσουμε πως και οι δυο Επιτροπές απαρτίζονται από εννέα μέλη, τα τρία εκ των οποίων ορίζονται και δεν εκλέγονται. Ειδικότερα, στη μεν Οικονομική Επιτροπή, Πρόεδρος θα είναι ο κ. Δήμαρχος και μέλη οι δυο Αντιδήμαρχοι με συναφές αντικείμενο, κ. Τσαγκαρέλης και Κανελλόπουλος. Επιπρόσθετα, θα μετέχουν οι κύριοι Κούρος, Σπηλιόπουλος, Σμυρνιώτης, Μπουρτσουκλής, Παυλής και Σταμάτης. 

Στην αντίστοιχη Επιτροπή για την Ποιότητα Ζωής, πέραν του κ. Δημάρχου, θα συμμετέχουν οι κ. Λαγός, Χατζόπουλος, Παπαδάτος, Σαμπράκος, Κοσκινάς και Παπαδημητρίου. Επίσης, οι κυρίες Καρούντζου και Παρασκευοπούλου. Η ποσοστιαία "σχέση" εκπροσώπησης των τεσσάρων πρώτων δημοτικών παρατάξεων στις Επιτροπές είναι σαφώς καθορισμένη από τις διαφοροποιήσεις που επέφερε στον "Κλεισθένη" η νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η παράταξη του κ. Γούργαρη απείχε από κάθε διαδικασία ανάδειξης μελών είτε του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου είτε των Επιτροπών.

Tέλος, όπως αναμένεται, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου της Τρίπολης- και άρα υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για το Δ.Α.Κ και το Πνευματικό Κέντρο- θα είναι ο κ. Ηλίας Κούρος. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.