Πολιτικη

winamp wmp real qt

Νίκας: Να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε έργα στην Αρκαδία.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Παναγιώτης Νίκας ενημέρωσε για τις χθεσινές του συσκέψεις σε Τρίπολη και Καλαμάτα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί -ως Περιφερειακή Αρχή- να συζητά με τους εργολάβους για τα έργα που έχουν αναλάβει.

"Ζήτησα την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, την ανάγκη για ποιoτικό έργο και εξέφρασα την απολύτως αρνητική διάθεση από πλευράς μου για παρατάσεις", ανάφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

"Σήμερα επισκέφθηκα την Π.Ε. Μεσσηνίας και πραγματοποίησα συσκέψεις στο Διοικητήριο, που αφορούσαν:

- στην αναδιοργάνωση της υπηρεσίας του ΓΟΕΒ (θα διατεθούν πόροι για την ανασυγκρότηση, την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους)

- στη μεταφορά μαθητών (υπήρξε επίσκεψη και από τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ)

- στη συντήρηση του Διοικητηρίου κά.

- Τέλος, έγινε συζήτηση για την πορεία του προϋπολογισμού και την ενίσχυση των κωδικών για τις λειτουργικές δαπάνες.

Το μεσημέρι επισκέφθηκα την Τρίπολη, όπου είχα σειρά συναντήσεων.

- Είδα τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Πούπουζα, όπου συζητήσαμε διάφορα προβλημάτα, που αφορούν στην αστυνόμευση της Περιφέρειας κά.

- Στη συνέχεια, υπέγραψα εργολαβικά συμφωνητικά με τους εργολήπτες, παρουσία και των υπηρεσιακών στελεχών. Ζήτησα την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, την ανάγκη για ποιoτικό έργο και εξέφρασα την απολύτως αρνητική διάθεση από πλευράς μου για παρατάσεις. Τα συμφωνητικά αφορούν στην εκτέλεση εργασιών για τα παρακάτω έργα της Π.Ε. Αρκαδίας:

Α. Συντήρηση επαρχιακής οδού Κολλίνες - Αγ. Βαρβάρα προς όρια Νομού - Πελλάνα

Β. Συντήρηση άρση επικινδυνότητας πρανών της επαρχιακής οδού Ράχες - Χώρα - Νεοχώρι".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.