Πολιτικη

Μήνυμα Τσιαμούλου για τη νέα σχολική χρονιά

"Καλώ τον δήμο Τρίπολης να "αγαπήσει" πιο πολύ την παιδεία του δήμου μας", ανάφερε μεταξύ άλλων.

Με μήνυμά του ο Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", αναφέρθηκε στη νέα σχολική χρονιά.  

Μεταξύ άλλων σε αυτό αναφέρει: "Καλώ τον Δήμο Τρίπολης υπεύθυνο για τις δομές και όχι μόνο των σχολείων μας, να “αγαπήσει” πιο πολύ την Παιδεία του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς μας, που είναι απαραίτητα για να κάνουν την Παιδεία μας καλύτερη".

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης θα αρχίσει για εσάς. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή σχολική χρονιά και μια καλύτερη Παιδεία όπως τους αξίζει και όπως μας αξίζει.

Μια καλύτερη Παιδεία που τόσο έχουμε ανάγκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της πατρίδας μας. Δύναμη και υπομονή λοιπόν στους εκπαιδευτικούς για το έργο τους. Παιδιά μας, σε αυτό το απαιτητικό αλλά  γεμάτο εμπειρίες και προκλήσεις ταξίδι σας στη γνώση, οι ευχές όλων θα σας συνοδεύουν καθημερινά για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.  

Καλώ τον Δήμο Τρίπολης υπεύθυνο για τις δομές και όχι μόνο των σχολείων μας, να “αγαπήσει” πιο πολύ την Παιδεία του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς μας, που είναι απαραίτητα για να κάνουν την Παιδεία μας καλύτερη. 

Στους γονείς εύχομαι  καλό κουράγιο, γιατί είναι συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους. 

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και ευημερία. 

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.