Πολιτικη

Οδυσσέας: "ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν"

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε μεταξύ άλλων τα λεγόμενα του Αλέξη Χαρίτση για το ΕΣΠΑ.

Ανέφερε πως "το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19η θέση και λέξη δεν ακούσαμε".

Εξηγήσεις από την Κουμουνδούρου για τα 120 εκατ. ευρώ που κόστισαν οι μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για να προσθέσει: «Άλλωστε την αξιοπιστία του κ. Χαρίτση και των λεγομένων του, την γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19η θέση και λέξη δεν ακούσαμε"

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.