Πολιτικη

Ερευνα για τα οικονομικά στην Περιφέρεια

Μπήκα σε ένα "κουφάρι", βρήκα μία πόρτα και μπήκα μέσα σε ένα άδειο κτήριο, τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας ο οποίος προανήγγειλε εξελίξεις.

Διεθνής εταιρεία που διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις διενεργεί έρευνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από προχθές Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Αντικείμενο της έρευνας είναι τα οικονομικά με αφορμή το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας επέλεξε να μην παραδώσει στον κ. Νίκα.

"Μπήκα σε ένα «κουφάρι», βρήκα μία πόρτα και μπήκα μέσα σε ένα άδειο κτήριο. Δεν ξέρω ούτε τα τραπεζικά υπόλοιπα. Κάποιος πρέπει να παραδώσει σε μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει: "Δεν έχουμε λογική διώξεων, αλλά εντοπισμού σφαλμάτων. Δεν έρχομαι ως εισαγγελέας, ούτε αισθάνομαι τον ρόλο μου ότι πρέπει να ασχολούμαι με τα χθεσινά και τα προχθεσινά, ούτε με το τι έγινε ή τι δεν έγινε. Για όλα αυτά αποφάσισε ο λαός".

Και τόνισε ο κ. Νίκας: "Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία, θα ακολουθήσει συζήτηση όπου προβλέπεται -“και στα συλλογικά όργανα και παντού.

Από δω και πέρα θα είναι όλα ανοιχτά, θα συγκροτηθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή για το ΕΣΠΑ, η οποία θα διαχειρίζεται όλα αυτά τα ζητήματα, καθώς και διαπαραταξιακή επιτροπή για τα οικονομικά.

Υπήρχαν αρχηγοί παρατάξεων που κατήγγειλαν συγκεκριμένα πράγματα, αυτά θα ελεγχθούν. Εύχομαι και ελπίζω, όλα αυτά να μην έχουν βάση".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.