Πολιτικη

Επί τάπητος η συνεργασία Νίκα-Μπουντρούκα

Συνάντηση χθες του Περιφερειάρχη με τον επικεφαλής της παράταξης "Πελοποννησιακή Συμμαχία".

"Για εξαιρετικό κλίμα" γίνεται λόγος στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφερόμενη στη συνάντηση που είχαν χθες ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον Γιάννη Μπουντρούκα επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου "Πελοποννησιακή Συμμαχία".

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας των δύο παρατάξεων με στόχο την επίτευξη της πλειοψηφίας στα περιφερειακά συμβούλια. 

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Τρίπολη συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου “Πελοποννησιακή Συμμαχία”.

Στη συνάντηση. μεταξύ άλλων, διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασιών με κοινό στόχο την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.