Πολιτικη

winamp wmp real qt

Δήμος Τρίπολης: Αναβολή της Οικονομικής Επιτροπής

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης θα συνεχιστεί, ουσιαστικά, αύριο, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11:00.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η αποκατάσταση της στέγης του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου της Τρίπολης. Η αναβολή οφείλεται σ' αίτηση από τον κ. Καραλή, που εκπροσώπησε τον πρώην Δήμαρχο κ. Παυλή, προκειμένου να προσκομιστούν περαιτέρω στοιχεία και διευκρινίσεις επί του θέματος.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών, κ. Τσαγκαρέλης (φωτογραφία) , το "σώμα" αποφάσισε, μετά από ψηφοφορία, ν' αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου ο κ. Κανελλόπουλος, επίσης Αντιδήμαρχος.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσαγκαρέλης τόνισε πως το θέμα της στέγης του Πρώτου Δημοτικού Τρίπολης είναι "κατεπείγον" για προφανείς λόγους ασφαλείας μαθητών και διδασκόντων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.