Πολιτικη

Εκβιασμούς από στελέχη της ΓΣΕΕ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Αρκαδίας

Για συνδικαλιστική μαφία γίνεται λόγος σε ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωση-καταγγελία για εκβιασμούς και εκφοβισμούς προέβη το πρωί της Τετάρτης το ΠΑΜΕ Αρκαδίας.

Το περιεχόμενό της:

Ένα μεγάλο κύμα εκβιασμών από στελέχη της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ σε προέδρους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης με στόχο να ακυρωθεί η πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Έφτασαν σε σημείο να λένε σήμερα ακόμα και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε διάφορα συνδικάτα ότι η ομόφωνη απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αύριο θα αλλάξει! Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ, που μεταχειρίζεται στην κυριολεξία μεθόδους μαφίας για να βάλει εμπόδια στην επιτυχία της απεργίας.

Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται, η δράση τους δυναμώνει. Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα τσιράκια της στη ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντησή τους με την επιτυχία της απεργίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.