Πολιτικη

winamp wmp real qt

Δήμος Τρίπολης και Επιμελητήριο "αναβιώνουν" το Καρναβάλι!

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου, κ. Τζιούμη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Τρουπή, μετά από προγραμματισμένη τους συνάντηση, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Τη διάθεσή τους για θεσμοθετημένη συνεργασία σε μια σειρά από ζητήματα αλλά και στην υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, τόνισαν σε δηλώσεις τους οι κ. Τζιούμης και Τρουπής.

Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Τρουπής, αναφέρθηκε σε μια σειρά από προτάσεις οι οποίες αφορούν τη στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με το Δήμο, εστιάζοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως οι αντίστοιχες "καρναβαλικές", αλλά και η βελτίωση άλλων εκδηλώσεων ή και η υλοποίηση καινοτόμων τέτοιων.

Μάλιστα, ο κ. Τρουπής ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως πριν τις εκλογές υπάρχει το τάξιμο, τώρα όμως πρέπει να παραχθεί έργο για το οποίο θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των αιρετών και των κοινωνικών φορέων. Επιπρόσθετα, ο κ. Τρουπής εξέφρασε ικανοποίηση για τις παρεμβάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής στην "εικόνα" της πόλης, αλλά επεσήμανε πως ήταν κάτι το "αυτονόητο" που έχουμε φτάσει να θεωρούμε "σημαντικό". Ευχήθηκε δε, επισημαίνοντας πως δεν κατηγορεί κανέναν,  να μην ξαναφτάσουμε στο σημείο να θεωρούμε τ' "αυτονόητα" "σημαντικά".

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει σύμπνοια με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και διάθεση για στενή συνεργασία, όπως άλλωστε σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή με όλους τους φορείς που έχουν εξειδικευμένο αντικείμενο. Παράλληλα, ανέφερε πως οι περισσότερες εκ των προτάσεων του Επιμελητηρίου έχουν ήδη υιοθετηθεί από το Δήμο- γεγονός που επιβεβαίωσε και ο κ. Τρουπής. 

Ουσιαστικώς, οι κ. Τζιούμης και Τρουπης εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να τοποθετήσουν τις σχέσεις μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου σε "νέα βάση", με κύριο στόχο την βελτίωση της επισκεψιμότητας στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας αλλά και την πιο εύρυθμη λειτουργία μιας σειράς δράσεων στις οποίες η συνεργασία μεταξύ τους οφείλει ν' αναβαθμιστεί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.