Πολιτικη

winamp wmp real qt

Λαγός: Ο Δήμος προχωράει άμεσα σε ενέργειες για τα αδέσποτα (video)

Συνέντευξη παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Γιώργος Λαγός για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη.

Ο κ. Λαγός ανέφερε:

Μετά από εντολή του δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιουμη, αναλάβω να συντονίσω τις ενέργειες προκειμένου να συσταθεί ξανά η πενταμελής επιτροπή η οποία ασχολείται με το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Έχουν καλεστεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να μας αναλύσουν την νομοθεσία γύρω από αυτό το θέμα. Καλέσαμε την κτηνιατρική υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα τον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης όλου όσους θα έχουνε κάποια μέλη στην πενταμελή επιτροπή. Θα συζητηθεί το νομοθετικό πλαίσιο θα γίνουν και προτάσεις για το ποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την επιτροπή και στο τέλος θα αποφασίσει ο δήμαρχος για την σύσταση της πενταμελούς επιτροπής.

Επειδή το θέμα των αδέσποτων είναι ένα από τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Τρίπολης ο Δήμος προχωράει άμεσα σε ενέργειες συστάσεις της πενταμελούς επιτροπής προκειμένου να προχωρήσει μία διαδικασία νόμιμης οριστικής λύσης.

Η συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης μέχρι στιγμής είναι σε εξαιρετικό κλίμα. Εμείς σαν δήμος θέλουμε την νομιμότητα, όμως θέλουμε και οι πολίτες να μπορούν να περπατάνε με ασφάλεια στην πόλη.

Όσον αφορά τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων ο κ. Λαγός ανέφερε ότι έχει μιλήσει ήδη με την παλιά διαδικασία, δηλαδή τους ανθρώπους που είχε ορίσει η δημοτική αρχή του κ. Παυλή και είπαμε ότι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου όπου υπάρχει μία ενεργή σύμβαση θα λειτουργήσουμε με αυτό τον τρόπο, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνουμε εμείς και θα αλλάξουμε κάποια πράγματα.

 

Δείτε ΕΔΩ το βιντεο της συνέντευξης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.