Πολιτικη

Αιχμές Μητσοτάκη για τη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου

"Μέσα στην τετραετία θα έχει λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων". Αυτό υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα.

Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές κατά του τρόπου που η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε το ζήτημα, με τεράστια προβλήματα σε περιοχές όπως η Αττική, η Πελοπόννησος και η Κέρκυρα.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε, χθες, στη μονάδα και συμμετείχε σε σύσκεψη με τοπικούς παράγοντες. "Η αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι δέσμευση της κυβέρνησης για ένα πρόβλημα που της κληροδοτήθηκε από το παρελθόν αλλά που πρέπει να λυθεί με όρους μέλλοντος, με την αξιοποίηση της καλύτερης δυνατής τεχνολογίας αλλά και με τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα που είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να προχωρούν αυτού του είδους τα έργα", δήλωσε. 

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.