Πολιτικη

winamp wmp real qt

Μνημόνιο συνεργασίας της Περιφέρειας με Κινεζική επαρχία

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Επαρχίας Γκιζού της Κίνας υπογράφηκε χθες στην Αθήνα, από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και εκπροσώπους της κινεζικής επαρχίας.

Οπως έγραψε ο Περιφεειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας:

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και η πρέσβειρα της Κίνας Τσανγκ Τσιγιουέ.

Στο 5ετούς διαρκείας μνημόνιο προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι θα καταβληθεί συντονισμένη προσπάθεια, µε βάση την ισότητα και το αμοιβαίο όφελος, να προωθηθούν οι φιλικές ανθρώπινες σχέσεις, η οικονομική και εμπορική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο πλευρών και η δραστηριοποίηση σε ανταλλαγές και συνεργασία στους τοµείς της οικονοµίας, του εμπορίου, του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, του ανθρώπινου δυναμικού κλπ”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.