Πολιτικη

Καραλής: "Σήμερα κλείνει ένας σημαντικός κύκλος"

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη (24/9) θα οριστούν νέα μέλη στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Τρίπολης και στις Επιχειρήσεις.

Με αφορμή το τέλος της θητείας του ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, ο Θεόδωρος Καλαραλής δημοσίευσε:

"Σήμερα μετά την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας μου ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κλείνει ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου.

Ευχαριστώ την Δημοτική αρχή του Δημήτρη Παυλή που με πρότεινε για την θέση του Προέδρου του ΝΠΔΔ για δυο συνεχόμενες θητείες και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έκαναν ψηφίζοντας με ομόφωνα. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια και ειδικότερα τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του ΝΠΔΔ. 

Να ευχηθώ στον καινούργιο Πρόεδρο καλή και δημιουργική θητεία και καλή δύναμη και να ξέρει πως θα είμαι δίπλα του για ό,τι με χρειαστεί για το καλό του δήμου και των συμπολιτών μας."

Θεόδωρος Ι. Καραλής

Πρόεδρος 

ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.