Πολιτικη

Τρίπολη: Κούρος και Σπηλιόπουλος επικεφαλής σε δημοτικές δομές

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019.

Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι οι προτάσεις των παρατάξεων για την στελέχωση των διοικητικών συμβουλίων σε Δ.Ε.Π.Ε. (δημοτική επιχείρηση πληροφόρησης και επικοινωνίας, με βασική αρμοδιότητα το δημοτικό ραδιόφωνο), Ν.Π.Δ.Δ. (νομικό πρόσωπο του Δήμου, με αρμοδιότητα τη λειτουργία του δημοτικού αθλητικού κέντρου και του πνευματικού κέντρου, μεταξύ άλλων) και στην Κ.Ε.ΔΗ.Τ ( η "πολύπαθη" κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η δημοτική αρχή θα προτείνει ως Προέδρους σε Δ.Ε.Π.Ε. και Ν.Π.Δ.Δ. τους κ. Σπηλιόπουλο και Κούρο αντίστοιχα. Όσον αφορά την Κ.Ε.ΔΗ.Τ, το τοπίο είναι "θολό" και δεν αποκλείεται να μετατεθεί για επόμενη συνεδρίαση το σχετικό θέμα που αφορά την κοινωφελή επιχείρηση.

Φυσικά, καθώς ο "Κλεισθένης" έχει δημιουργήσει μια ιδιάζουσα, πολιτική "ρευστότητα" στα δημοτικά πράγματα, "ανατροπές" μπορούν πάντοτε να συμβούν, ακόμα και την ύστατη ώρα. 

Σημαντικό, σε κάθε περίπτωση, στοιχείο είναι να δούμε απόψε πως θα ψηφίσουν σε θέματα οι εκπρόσωποι των υπολοίπων παρατάξεων και, κυρίως, εκείνοι των κυρίων Σμυρνιώτη, Τσιαμούλου και Παυλή.

 

Περισσότερα, από την αίθουσα στον δεύτερο όροφο του πνευματικού κέντρου Τρίπολης, μετά τις 20:00..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.