Πολιτικη

Τζιούμης: Η Τρίπολη επίκεντρο των εκδηλώσεων στα 200 χρόνια (video)

Επίσημη παρουσίαση των εκδηλώσεων για την 198η επέτειο της Αλώσεως της Τριπολιτσάς.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κ. Καρούντζου.

Ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της φετινής εκλογικής συγκυρίας, αλλά ο στόχος είναι να παρουσιάσουν χαρακτηριστικά στοιχεία της Ιστορίας και της πολιτισμικής παράδοσης της Τρίπολης.

Γι' άλλη μια φορά, ο κ. Τζιούμης τόνισε πως το μεγάλο "στοίχημα" για την Τρίπολη είναι το ν' αποτελέσει η ίδια επίκεντρο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο Δήμος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κ. Καρούντζου, από τη μεριά της, παρουσίασε συνοπτικά τις εκδηλώσεις και παρότρυνε τους πολίτες να τις παρακολουθήσουν. Προσέθεσε δε πως η νέα Δημοτική Αρχή θέλει τον κόσμο της Τρίπολης αρωγό στις πολιτιστικές ειδικά δραστηριότητες.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ανέφερε πως θα υπάρξει και πανελλήνια προβολή των εκδηλώσεων μέσω αφιερώματος της "Εφημερίδας των Συντακτών" αλλά και με παρουσία του ίδιου του κ. Τζιούμη στην ΕΡΤ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.