Πολιτικη

Παρουσία Παυλόπουλου το βιβλίο για τον Ν. Δημητρακόπουλο

Από την Καρύταινα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Αρκά πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

Την ανάγκη σεβασμού της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του βιβλίου του Καρυτινού Νικόλαου Δημητρακόπουλου με τίτλο: «ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ 1897», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Καρύταινα.

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Νικολάου Δημητρακοπούλου, έκανε λόγο για έναν Ευπατρίδη Πολιτικό και εμπνευσμένο νομοθέτη και εξέφρασε το αυτονόητο χρέος, και υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, να σταθεί, στις θεσμικές και πολιτικές παρακαταθήκες που μας έχει αφήσει ο Νικόλαος Δημητρακόπουλος ως προς την ανάγκη σεβασμού της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.