Πολιτικη

Τρίπολη: "Άνω-κάτω" το ΚΙΝ.ΑΛ. για Μπουντρούκα

"Θυελλώδης" και πολύωρη η συνεδρίαση των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Τρίπολη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. 

Η διαφαινόμενη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων "Πελοποννησιακή Συμμαχία" και "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", δηλαδή μεταξύ των κ. Μπουντρούκα και Νίκα, έχει προκαλέσει σοβαρούς "κλυδωνισμούς" στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, όπως αποδείχθηκε και στη χθεσινή συζήτηση, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του arcadia 938.

Ο κ. Μπουντρούκας, από την πλευρά του, δήλωσε πως η συνεργασία είναι "τελειωμένη υπόθεση", καθώς ο ίδιος και ο κ. Νίκας έχουν ήδη καταλήξει σ' αυτή. Ωστόσο, καμία Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος δεν στήριξε την επιλογή του επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας", υποστηρίχθηκε δε, μεταξύ άλλων πως μ' αυτό τον τρόπο το Κίνημα εμφανίζεται "ανακόλουθο", καθώς, προεκλογικά, είχε στηριχθεί στην πολιτική "πλατφόρμα" που βασιζόταν στο σύνθημα "Ούτε Τατούλης, ούτε Νίκας".

Ο τελευταίος έσπευσε, ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, να συγχαρεί τον κ. Μπουντρούκα για την κίνησή του αυτή, ευχόμενος, παράλληλα, να βρει "μιμητές" για το καλό της Περιφέρειας.

Μ' αυτό τον τρόπο, ο κ. Νίκας, ουσιαστικά, ανακοίνωσε κι επίσημα την επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των δυο παρατάξεων, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο κ. Μπουντρούκας.

Ωστόσο, η συζήτηση κατέληξε σε ψηφοφορία όπου, με ψήφους 19-7, οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής στην Πελοπόννησο ενέκριναν "προγραμματική σύμπραξη" μεταξύ των κ. Νίκα και Μπουντρούκα, αλλά όχι ανάληψη θέσεως ευθύνης από τον δεύτερο. Οι επτά που μειοψήφισαν, υποστηρίζουν πως ο κ. Μπουντρούκας μπορεί να πράξει όπως κρίνει ο ίδιος.

Με δεδομένο πως ο κ. Μπουντρούκας πρόκειται ν' αναλάβει τη θέση του εντεταλμένου Συμβούλου για τα θέματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, το ενδιαφέρον στρέφεται στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου- Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 16:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης- , όπου και αναμένεται ν' ανακοινωθεί, και τυπικά, η συνεργασία μεταξύ των δυο παρατάξεων, εκτός "συγκλονιστικού" απροόπτου.

Να σημειώσουμε πως η συνεδρίαση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης, ξεκίνησε δε λίγο μετά τις 18:00 και ολοκληρώθηκε, με την ψηφοφορία, λίγο μετά τις 23:00. Όσον αφορά δε τους Βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πελοπόννησο, παρών ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας, κ. Πουλάς, ενώ απών ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κωνσταντινόπουλος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.