Πολιτικη

"Υπογράφει τα έργα του Τατούλη και κομπάζει ο μπαγάσας Νίκας"

"Ο ψεύτης και ο κλέφτης την πρώτη μέρα χαίρονται"

Το ταβάνι στο κεφάλι του βλέπει να πέφτει ο επικεφαλής της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Πελοποννήσου, Π. Νίκας, αφού αναγκάζεται από την ίδια την πραγματικότητα να αρχίσει να υπογράφει ένα- ένα τα έργα που του κληροδότησε απλά για να βάλει την τζίφρα του ο Πέτρος Τατούλης. Και μάλιστα καθυστέρησε ιδιαίτερα, αφού από τις 25 Σεπτεμβρίου, η «Νέα Πελοπόννησος» έχει δημοσιοποιήσει πίνακα έργων που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν μια απλή διοικητική υπογραφή για να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, εγκαλώντας τον φασιστικά λαϊκιστή Π. Νίκα να μην χάνει χρόνο και να προχωρήσει άμεσα. Είναι δε, τέτοια η φαιδρότητα του πολιτικού προσώπου που σήμερα, την ίδια κιόλας ημέρα που υπογράφει νέες εντάξεις, συνεχίζει να αναμασά τα ίδια παραμύθια περί αναπορρόφητων δήθεν κονδυλίων 300 εκατομμυρίων ευρώ! 

"Ο ψεύτης και ο κλέφτης την πρώτη μέρα χαίρονται"

Γάντι ταιριάζει η λαϊκή ρήση στον Π. Νίκα, ο οποίος, γεμάτος εμπάθεια σε κάθε ευκαιρία επιχειρεί να αποδομήσει το σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη. Τι κι αν λέει ότι τάχα «παρέλαβε μηδέν έργο» σήμερα κιόλας ανακοίνωσε την υπογραφή των πρώτων έργων τάξης  6 εκατομμυρίων ευρώ (από το σύνολο των 70 εκατομμυρίων ευρώ που προαναφέρθηκαν), κομπάζοντας λες και είναι δικά του. Κι αν ανοίξει το συρτάρι του θα βρει και τα υπόλοιπα. Έργα που ήταν έτοιμα για υπογραφή εδώ και καιρό, αλλά , ο «δημοκράτης» Π. Νίκας εκβίαζε τις υπηρεσίες προκειμένου τα έργα του Τατούλη να μην έχουν υπογραφή Τατούλη, αλλά την δική του! Λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς. 

Για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια: 

Τόσο η προμήθεια των 20 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ (ώριμη πρόταση της 6ης ΥΠΕ) , όσο και τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Άστρους (προτάσεις που ωρίμασε η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου), εντάχθηκαν στο στρατηγικό σχέδιο της Πελοποννήσου, μελετήθηκαν και ωρίμασαν από την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς. 

Όσο δε, για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα που έχει αίσια κατάληξη. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην τεράστια συνδρομή του αντιδημάρχου του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κ. Χρήστου Πετσέλη, του στελέχους της διαχειριστικής Αρχής, κ. Λίτσας Τουρλούκη και του στελέχους του Πελοπόννησος ΑΕ, Κ. Παναγιώτη Μουζακιώτη, χωρίς την πολλή δουλειά των οποίων δεν θα ήταν σήμερα δυνατή η χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου. 

"Να σηκώσει τα μανίκια και να αφήσει τις ψευτιές και τον λαϊκισμό", καλεί η "Νέα Πελοπόννησος" τον Π. Νίκα, θυμίζοντας του ότι το προφίλ του δήθεν επιτυχημένου δημάρχου  Καλαμάτας το έχουν ξεπεράσει άλλοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου και ότι όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Καλαμάτα την τελευταία 9ετία φέρουν όλα την υπογραφή Τατούλη. 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.