Πολιτικη

Τί ζήτησε ο Τζιούμης από τον υπουργό Τουρισμού (photos)

Λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι αφίχθη στο δημαρχείο Τρίπολης ο Χάρης Θεοχάρης.

"Είμαστε εδώ για κάθε βοήθεια και συνεργασία", δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, στην από κοινού συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Τζιούμη.

Ο κ. υπουργός τόνισε πως η Τρίπολη δεν είναι γνωστός τουριστικός προορισμός κι αυτό πρέπει ν' αλλάξει, καθώς η εγγύτητα στην Αθήνα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα - όπως και η φυσιογνωμία της Αρκαδίας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης έθεσε συγκεκριμένα αιτήματα προς τον κ. Υπουργό- όπως την αποκατάσταση της οικίας του Γκάτσου στην Ασέα και τη συμμετοχή της Τρίπολης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές δράσεις, με κύριο στόχο την προώθηση της περιοχής στο ευρωπαϊκό κοινό. 

Ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε πως θα συνδράμει όπου και όπως μπορεί.

Ν' αναφέρουμε πως νωρίτερα ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου και αποφασίστηκε η στενή συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας στην εκπόνηση ενός σχεδίου τουριστικής αναβάθμισης της περιοχής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.