Πολιτικη

Νίκας: "Στόχος να συνεργάζομαι με όλους τους Δημάρχους"

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συναντήθηκε με εκπρόσωπους της δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας.

Οπως σχολίασε ο κ. Νίκας "Στόχος μου είναι να συνεργάζομαι με όλους τους Δημάρχους της Πελοποννήσου! Η επίλυση προβλημάτων και η ευημερία των Πελοποννησίων είναι το κοινό μας καθήκον!"

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης, από κοινού με τον νυν αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Ντουζένη.

Ζητήματα που αφορούν την πιο πάνω περιοχή αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που ο επί 28 χρόνια διατελέσας δήμαρχος Λεωνιδίου, καθώς και οι εκπρόσωποι της σημερινής δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας είχαν με τον περιφερειάρχη, ο οποίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του σχετικά με την βελτίωση του δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.