Πολιτικη

Βλάσης: Ξανανοίγουμε τις μονάδες 3 και 4 στη Μεγαλόπολη

Ο βουλευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση.

Οπως τόνισε ο κ. Βλάσης:

"Η αδιαφορία και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στο κλείσιμο των μονάδων 3 και 4 στη Μεγαλόπολη... εμείς τις ξανανοίγουμε!

Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην άμεση επαναλειτουργία της μονάδας 4 του ΑΗΣ Β της Μεγαλόπολης. Ενώ μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό του Γεράσιμο Θωμά καταβάλλονται οι απαραίτητες προσπάθειες, ώστε να επαναλειτουργήσει και η μονάδα 3 του ΑΗΣ Α.

Το ζήτημα των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) θα μπορούσε να έχει λυθεί εδώ και πολύ καιρό, όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αμέλησε το ζήτημα ως συνέπεια του τραγικού τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε συνολικά την υπόθεση της ΔΕΗ.

Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Μεγαλόπολη τόσο σήμερα όσο και για το μέλλον και τη μεταλιγνιτική φάση, στην οποία θα εισέλθει".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.