Πολιτικη

Στην Καλαμάτα το Σάββατο ο πρωθυπουργός

Θα μιλήσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στην Πύλο. 

Για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, θα επισκεφθεί αυτό το Σαββατοκύριακο τη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Οι επενδύσεις θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή με την εκδήλωση να έχει ως θέμα: “Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – Το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία”. Η εκδήλωση θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί στην Καρδαμύλη όπου και εκεί αναμένεται να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη οικία του Πάτρικ Λι Φέρμορ. Στην Καρδαμύλη έχει προσκληθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της 192ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, στην Πύλο, δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα βρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.