Πολιτικη

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Ανοικτή εκδήλωση για τη Μεγαλόπολη

Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου.

Ημέρα δράσης η Τετάρτη με αφορμή την κυβερνητική εξαγγελία για κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων στη Μεγαλόπολη για την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου. Αρχικά ο επικεφαλής της Θανάσης Πετράκος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή εκδήλωση.

1. Πρόκληση σε Συνέντευξη Τύπου 

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», σας καλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 6 μμ στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη στη συνέντευξη τύπου που  θα δώσουν ο επικεφαλής της παράταξης μας Θανάσης Πετράκος και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εν όψει της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου.

2. Ανοικτή συνεδρίαση της Συντονιστικής της Γραμματείας

Στη συνέχεια η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», καλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 6:30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη, στην ανοικτή συνεδρίαση της Συντονιστικής της Γραμματείας με θέματα συζήτησης:

Α) Ενημέρωση της μέχρι τώρα δράσης μας και προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο.

Β) Συζήτηση για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εν όψει της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου.

Στην ανοιχτή συνεδρίαση  έχει προσκληθεί και θα πάρει μέρος ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.